fars dag kort gratis template

DIY kort og plakat til far dag - gratis skabelon

gratis skabelon til fars dag kort

Den 5.6.20 er det fars dag! Den dag, hvor vi kan ære og påskønne vores far. Min far er støtten i mit liv. Jeg kan altid komme til ham og få hjælp eller et godt råd. Altid har han været der - parat til at hjælpe, hvis jeg fik brug for det. Og så er han den, der fixer al ting eller i hvert tilfælde hjælper med det. Ligesom min mand også gør for vores børn. Når cyklen er flad, bilen i stykker, væggen ikke til at slå søm i eller computeren driller (Ligestilling mig her eller der; vi gør, hvad vi er bedst til og bedst kan lide at hjælpe hinanden med ;))

Uanset om det er praktiske ting, knus eller råd og hyggesnak så skal lejligheden nu gribes til at give eller sende ham en hilsen. Og hvad kunne være mere personligt end et håndlavet kort. Derfor har vi lavet en skabelon, som  du kan lade dig inspirere af eller bruge som den er.

Du behøver ikke at være en handlettering-mester for at lave et personligt kort med så flot en skrift. Enhver skrift er personlig og unik, så skriv du bare løs. Mal dine egne bogstaver eller illustration til verdens bedste far.

Hvis du har lyst til selv at prøve at skrive dine egne helt personlige ord med handlettering-skrifttyper, kan du downloade nogle skrifttyper her til at kigge efter.

Du kan også downloade vores skabelon til kortet med hjertelukning. Print dokumentet på helt normalt hvidt karton. Det kan du male på med akrylmaling, poscatuscher, Graph´it Shake it tuscher, normale tuscher, farveblyanter eller hvad du nu har. Du kan også bruge akvarelpapir og akvarelmaling. Jeg har på dette kort afprøvet at bruge akvarelmaling på helt normalt karton, da jeg tænkte, at det har mange måske liggende - og det gik fint.

Fars dag kort gratis skabelonJeg har lavet to designs du kan vælge imellem; et kort med hjertelukning og en plakat i A4.
Men vi har også lagt en tom skabelon ved, så du kan vælge bare at bruge hjertekortet og selv skabe indholdet. Det højre hjerte klipper du halvt op nede fra og det venstre hjerte klipper du halvt op oppe fra – langs de streger, der er angivet. Vær præcis, når du folder venstre og højre sider ind mod midten (der er ligeledes små hjælpelinjer), så den vertikale linje langs det halve hjerte støder sammen med den anden sides vertikale linje.

Download skabelon til plakaten her

Download skabelon til kort med hjertelukning her

Jeg håber, at I kunne lide min lille DIY idé til et kort til fars dag og blev inspireret til at lave det eller et andet lille kort. Uanset hvad, er jeg sikker på, at din far bliver begejstret og vil glæde sig meget over det.

Rigtig god fornøjelse! Del gerne dit værk med os på Facebook ved at bruge @artivityartbox eller #artivityartbox

 

Hvis du også fremover vil være sikker på at modtage gratis idéer og inspiration, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.