Idéer til kreativ pakkekalender og adventsgaver

Endelig bliver det snart december. Forventningen stiger, og vi kan ikke vente til vi endelig kan åbne den første pakkekalendergave eller adventsgave! Der findes mange færdige pakkekalendere på markedet, men der er nu også noget fantastisk i at finde og håndplukke 24 - eller 4 gode gaver til dig selv eller en du holder af.
Her vil jeg gerne inspirere dig til at bruge kreative materialer og indhold som et alternativ til chokolade eller andet, som fyldidéer til din gør-det-selv pakke- eller adventskalender.

God fornøjelse med at browse og shoppe!
Kreative hilsner
Anne

 

 

Idéer til kreative adventsgaver

Når juletiden er bedst, er det i mine øjne, når stearinlysene tændes, teen koges eller kaffen laves (gløgg kan selvfølgelig også bruges), lidt godter kommes i en skål, julemusikken spiller og der hygges med en hobby. Det er de stunder, jeg forbinder med god stemning og rolige, harmoniske juledage.

Derfor ville jeg til enhver tid vælge denne oplevelse, denne stund, hvor jeg fordyber mig fremfor så mange andre forbrugsgoder.

Det er grunden til at jeg har udviklet 4 fantastiske kreative workshops med julekrea-hygge. Jeg har sammensat 4 pakker med materialer og video-workshops med 4 forskellige temaer, så du kan se og lave dem, lige når du har tid og lyst.

De 4 jule-krea-workshops findes inkl. materiale-kits eller som en digital udgave uden materier.

kreativ workshop vinterbær kreativ workshop englevinger
kreativ workshop juletræerkreativ workshop julekugler
Se flere billeder og varianter af resultaterne her:

Idéer til julehygge-krea-projekter

Hvis du ønsker dig en lækker eksklusiv gave-æske - en artbox med et juletema kan jeg anbefale disse fire artboxes.

En artbox har altid en god idé, alle materialer, opskrift, skabeloner og video i en lidt mere uddybende form.

En virkelig skøn måde at nyde julen på.

Juletræerne på lærred er også gode at lave sammen med andre - med din familie, din vennegruppe, netværksgruppe, kolleger eller ven/veninde. Der er flere variationer i boxen, så du kan få forskellige juletræer ud af det og hænge samlet op, som den skønneste juledekoration.

 
 

 

 24 ideer til kreativt indhold i din pakkekalender
- eller som julegaver:

 

 1. Akvarel til- og fra-kort. Det findes vist ikke, jo nu gør det! Her får du omridset af gavemærker (som Manilla mærker) til at klippe ud og male på. Og du får skabeloner til Kristtorn-motiver, som du kan kopiere eller lade dig inspirere af.
 2. 1 times online workshop til at male Kristtorn. Dette er optagelsen af en LIVE workshop med Kristtorn.
 3. Gavemærker /til-og-fra-kort. 14 blanke Manilla-mærker du kan male og tegne på med fx. en tusch. Derudover skalbeloner til at dekorere dem, som du kan kopiere eller blive inspireret af.
 4. KOI akvarel brush pen enkeltvis. Vælg en eller flere farver - eller køb fx materialepakken der passer til gaveidé nr 1 og 2 med Kristtorn.
 5. Gelly Roll pen. Den populere Gelly Roll pen er genial til at tegne fine linjer og detaljer på mørkt papir eller farvede akvareloverflader.
 6. Guld tusch 2,5mm. En guld marker kan man næsten ikke undvære i juletiden. Denne er nem at bruge og glider godt og problemfrit.
 7. Akvarelpensel med vandbeholder. Ideel til at tage med på tur, på hotel, i sommerhus eller hvor man nu skal hen og selvom man er på farten kunne male med akvarel.
 8. Bred akvarelpensel fra Van Gogh. Det er den du kan bruge, når du skal male baggrunde som skal blive helt udjævnet og glatte med akvarel.
 9. Masking Liquid pennen. .... hvis den altså ikke er udsolgt. For der er rift om denne pen, og den er ikke helt nem at få fat på. Se lige hvad du kan lave med den her, hvor den er en del af artboxen Magisk Marker.
 10. Grøn acryl marker fra Amsterdam. Denne pen er praktisk talt også uundværlig i julemåneden, hvor man kan dekorere til- og fra-kort med et lille juletræ eller lign. Se idé nr. 3.
 11. Den tomme opbevaringsboxs til akvarelmaling er praktisk og god at have. Et alternativ kunne bestemt være den nye pocketbox, hvor du selv kan designe din farvepalette og få primærfarverne med i købet.
 12. Kan du lide at tegne og lave fine linjer, så er Microns Fine Liner sæt et "must have". Jeg bruger det til så godt som ALLE mine kreative projekter, men specielt til de flotte kunstneriske streg-portrætter er de geniale.
 13. Akvarelpapir i det antal ark du ønsker. Det kan man aldrig få nok af!
 14. Det er lidt hyggeligt at lave personlige akvarel postkort! Jeg kan godt finde på at sende dem, og ellers bruger jeg dem som kort til en gave.
 15. Jeg vidste ikke, at jeg skulle blive så "nørdet" at jeg ville elske dette viskelæder. Kunstviskelæderet er fantastisk, når du maler med akvarel og skal viske en blyantsstreg ud uden at papiret går i stykker eller når du skal viske kun på et lille bitte sted.
 16. Pensler, der ikke koster en formue, men som er i en god begynderkvalitet fra et renommeret penselfirma i Europa. Vi har dem nu i 3 størrelser, - og det er luksus at have lidt forskelligt at arbejde med.
 17. Guldakvarelmaling hører om noget til i julen til at alle de skønne akvarelprojekter, der lige skal have et tough af guld. Man kan da bare slet ikke lade være.
 18. Den dybe røde farve akvarelmaling er jo farven til nisser, kugler, sløjer og alt andet, der hører til i julen.
 19. Den grønne sap green akvarelmaling er uundværlig for alle der elsker ikke blot vinter- og juleplanter men enhver grøn plante eller blomst.
 20. Ingen jul uden mistelte. Her får du en optagelse af en LIVE workshop, hvor du kan lære at male den fine mistelte.
 21. Hvis du eller den, der får din pakkekalender ikke har prøvet at tegne iskrystaller, så har du chancen her med optagelsen af LIVE workshoppen "Snowflake".
 22. Workshoppen med stregprotrætterne fra idé nr. 12 er jo allerede nævnt, så derfor giver jeg dig lige en anden workshop, der også handler om streger og et flot grafisk udtryk: Graphic Line Art - en workshop jeg personligt er meget begejstret for. Skal det passe specielt til årstiden kunne denne HAPPY NEW YEAR med nytårshilsner også være en god idé (som du også kan bruge til fødselsdage mv.).
 23. I årets løb er der kommet mange Zine-projekter til. Et af dem er denne, hvor du lærer en virkelig nyttig og god akvarelteknik. Der er nu også mange andre fantastiske Zine-projekter at vælge imellem.
 24. Den sidste pakke kunne, hvis det godt må være lidt mere, den lille bog "Pust af Kreativitet", hvor du får mange inspirationer, illustrationer og små konkrete kreative opgaver, som kan begejstre såvel nybegyndere som øvede. Du kan selvfølgelig også vælge at lave det om til en lidt større julegave, hvor du får bogen i en artbox inkl. de skønneste materialer, så du kan komme i gang lige med det samme.

Du kan sikkert finde endnu flere idéer eller julegaver under Kunstnermaterialer, Artboxes og Workshops i hovedmenuen. Jeg håber, du er blevet inspireret.

Glædelig jul!

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort