kreativ DIY juleidé

Kreativ juletraditon til voksne, unge og teenagere

Skab din egen nye og unikke juletradition.

I mange år har vi klippe-klistret i julen. Det hører sig ofte til i familier med mindre børn. Men hvad med de unge og voksne? En decemberdag med hjemmebag og noget kreativt på bordet samler familien - eller veninderne - til ro og hygge i en ellers travl tid.

I takt med børnenes alder har projekterne udviklet sig - og vi har fundet en idé, der er sjov for alle aldre, og som kan gentages på en ny måde hvert år.

Hver jul laver vi et nyt julebillede med en ny kunstteknik på små lærreder med guld. I løbet af årene er kollektionen er vokset, og nu har vi en enorm væg, der stråler af kreativitet og guld, som vores vigtigste julepynt i huset. En tradition er født.

ARTivity Christmas artbox DIY

Det er efterhånden blevet til mange spændende billeder med juletræer af slik, tandhjul, kanelstænger, kollager og kunstneriske billedkunstidéer.

Denne idé måtte udbredes til andre for at skabe glæde, kreativitet og hygge, og derfor laver jeg hvert år en ny ARTivity jule artbox til dig. Altid med en glødende baggrund, delvist dækket af guld.

Start en tradition nu og begynd på en juledekoration, som udvides år for år.

I 2019 hed artboxen "Glowing Christmas" med reflexfarver og speciel maleteknik og indeholdt alle materialer og en opskrift, så du kan gøre det samme eller blive inspireret. Ingen forkundskaber nødvendigt.

I 2020 er der fokus på fordybelse, balance og glæde - og derfor var det nærliggende at lave en Mandala-version; "Mindful Christmas".

I 2021 er vi inspireret af trenden med at brodere og sy og artboxen julesting / Christmas stitches blev født.

Brug artboxen til en julekreativitet, som adventsgave, som jule-værtindegave eller en overraskelse til en kreativ sjæl - eller start på din egen gyldne julevæg i år.

Når tiden nærmer sig kan du finde årets jule artbox her.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.