Kreativ adventsgave til teenagere, unge og voksne - kreativ tradition

Skab din egen nye og unikke juletradition.

I mange år har vi klippe-klistret i julen. Det hører sig ofte til i familier med mindre børn. Men hvad med de unge og voksne? En decemberdag med hjemmebag og noget kreativt på bordet samler familien - eller veninderne - til ro og hygge i en ellers travl tid.

I takt med børnenes alder har projekterne udviklet sig - og vi har fundet en idé, der er sjov for alle aldre, og som kan gentages på en ny måde hvert år.

Hver jul laver vi et nyt julebillede med en ny kunstteknik på små lærreder med guld. I løbet af årene er kollektionen er vokset, og nu har vi en enorm væg, der stråler af kreativitet og guld, som vores vigtigste julepynt i huset. En tradition er født.

ARTivity Christmas artbox DIY

Det er efterhånden blevet til mange spændende billeder med juletræer af slik, tandhjul, kanelstænger, kollager og kunstneriske billedkunstidéer.

Denne idé måtte udbredes til andre for at skabe glæde, kreativitet og hygge, og derfor har jeg lavet denne ARTivity jule artbox til dig. Dette års teknik handler om at skabe en glødende baggrund, som delvist dækkes af guld.

Start en tradition nu og begynd på en juledekoration, som udvides år for år.

I 2019 hedder artboxen "Glowing Christmas" og indeholder alle materialer og en opskrift, så du kan gøre det samme eller blive inspireret. Ingen forkundskaber nødvendigt.

År 2019s pakke bliver helt speciel, da vi har lagt en 120 ml guldmaling i boxen (hvem har ikke brug for mere guld) samt en skøn relief guldtube, du bliver begejstret for.

Brug artboxen til en julekreativitet, som adventsgave, som jule-værtindegave eller en overraskelse til en kreativ sjæl - eller start på din egen gyldne julevæg i år.

https://artivity.dk/…/artivity-julebillede-2019-glowing-chr…

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort