Kreativ idé mors dag kort

DIY kort til mors dag

DIY kreativ idé til mors dag kortOm få dage er det igen blevet tid til at fejre! I maj fejrer vi den person, som vi kan takke livet for: vores mor.

Min mor er mit største forbillede. Hun er den mest fantastiske person, jeg nogensinde har mødt. Hun formår at se det positive i ALT! Og så er hun den person, der har fodret mig med kreative aktiviteter siden var jeg ganske lille. De timer i køkkenet og stuen med ler, maling, gips, stof og symaskine er blevet til dyrebare og kærlige erindringer i mit indre skatkammer. Jeg er taknemmeligheden selv.

Derfor skal hun fejres med lidt hjemmebag og et smuk håndlavet kort. For er der noget mere personligt end den kunst, man selv laver og bruger tid og kærlighed på? I alle bogstaverne og blomsterne, du maler, gemmer der sig kærlighed og taknemmelighed.

DIY kreativ idé til mors dag kortDu behøver ikke at være en handlettering-mester for at lave et personligt kort. Enhver skrift er personlig og unik, så skriv du bare løs. Mal dine egne blomster eller hjerter til verdens bedste mor.

Hvis du har lyst til selv at prøve at skrive dine egne helt personlige ord med handlettering-skrifttyper, kan du downloade nogle skrifttyper her til at kigge efter.

Du kan også bruge vores skabelon til kortet med hjertelukning. Print dokumentet på helt normalt hvidt karton. Det kan du male på med akrylmaling, poscatuscher, Graph´it Shake it tuscher, normale tuscher, farveblyanter eller hvad du nu har. Du kan også bruge akvarelpapir og akvarelmaling. Jeg har på dette kort afprøvet at bruge akvarelmaling på helt normalt karton, da jeg tænkte, at det har mange måske liggende - og det gik fint.

Der er to designs til kortene, som du kan farvelægge eller male. Men vi har også lagt en tom skabelon ved, så du kan vælge bare at bruge hjertekortet og selv skabe indholdet. Det højre hjerte klipper du halvt op nede fra og det venstre hjerte klipper du halvt op oppe fra – langs de streger, der er angivet. Vær præcis, når du folder venstre og højre sider ind mod midten (der er ligeledes små hjælpelinjer), så den vertikale linje langs det halve hjerte støder sammen med den anden sides vertikale linje.

Skabelonen finder du her.

Jeg håber, at I kunne lide min lille DIY idé til et kort til mors dag og blev inspireret til at lave det eller et andet lille kort. Uanset hvad, er jeg sikker på, at din mor bliver begejstret og vil glæde sig meget over det.

Rigtig god fornøjelse!

Tilbage til blog

Mal japanske lygter sammen med mig

Gratis sceneworkshop hver dag kl. 14.15 på scene 2

ARTivity tilbyder igen i år en gratis akvarelworkshop for begyndere, og alle der bare elsker at være kreative.

Der er ikke noget smukkere end efterårets varme, glødende farver og lys i naturen. Workshoppen er inspireret af netop farver og lys med motivet fra planten ”japansk lygte”.

Workshoppen gratis at se og lade sig inspirere af. Men passionen og glæden går gennem hænderne til hjertet.

Har du lyst til at deltage aktivt, kan du købe en materialepakke før workshoppen, og prøve at arbejde med akvarel-tuscher. Ingen forkundskaber nødvendigt.

Vi køber begrænset ind af materialer, så hvis du vil sikres en pakke, så kan du med fordel reservere en nu. Det er en hel favorabel messepris.

Planlæg din tid på messen, og sørg for at få materialer:

Køb materialepakke her

Har du allerede materialerne og vil alligevel gerne være med? Det må du
selvfølgelig gerne. Så tag bare dine egne materialer med i tasken! Men
husk selv det hele. Skabelonen vi bruger, kan du få for 25. kr her

Workshops på standen

eller derhjemme

Tag en pause på messen, luk af for de mange indtryk og fordyb dig i en maleworkshop på 40 min. Det er den skønneste oplevelse at få med hjem.

På standen bliver der 2 forskellige selvkørende video-workshops (dvs. du undervises via en skærm med optaget materiale). Få plads omkring bordet og vær med (og spar 119,- kr).

Du får materialerne udleveret og må tage dem med hjem sammen med dit værk.

"Ginkgo"-workshoppen og "Blue abstract flower " kommer du helt sikkert til at elske. Den ene
arbejder med guld og den anden med metal-glimmer-blå.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Ginkgo video-workshop

Workshops på standen

"Blue abstract flower " er også en fantastisk kunstidé. Den er for lettere øvede, men er du begynder kan du faktisk også være med.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Blue abstract flower video-workshop

Kommer du ikke på messen, men vil gerne have disse workshops?

Intet problem du kan købe de to workshops her:

Uden materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Inkl. materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Har du spørgsmål til Kreative Dage, til workshops eller noget i webshoppen, så kontakt mig nu.

Jeg er klar til at hjælpe dig.

Anne/ ARTivity