Sæt gang i kreativiteten

Har du lyst til en kreativ smagsprøve?

Har du lyst til at male et lille blomsterkort sammen med mig lige nu, så lad os gå i gang. Find dit akvarelpapir, et par akvarelfarver, 2 glas med vand, et stykke køkkenrulle og din pensel frem, så er vi klar til krea-hygge. Videoen er for nybegyndere og varer 30 min.

   


   

   

  Prøv også en gratis afstresnings-krea-opgave:

  Stress af med streger: download omridset/skabelonen til blomsten. Print ud og læg et papir ovenover. Hold begge dele op mod vinduet, så du kan se stregen og tegn omridset op på papiret. Fyld blomsten med streger og mærk, hvor skøn en proces det er: afslappende, roligt, nærværende og mediterende. Blomsten ser måske kompliceret og svær ud, når den er færdig, men når du deler det op i de nævnte skridt, er det til at finde ud af.

    Download gratis skabelon til blomst

  Du kan finde endnu en gratis og måske endnu mere enkel opgave med streger lige her.

   

  ART Challenge:
  En lille udfordring - tag med på en lille bogstavtur med 6 poster.

  Vil du lære at blive bedre til at tegne og skrive smukke bogstaver? Det vil jeg også ;) Så måske kan vi gøre det sammen. Her snuser vi lidt til det. Men hvis du vil lære det helt rigtig, vil jeg anbefale dig, at finde en Handlettering-specialist på nettet og lære det fra bunden.

  Introduktion

  1. Download dagens bogstav og udfyld linjerne. Find selv flere variationer af bogstav design eller øv bare den typografi, du synes bedst om ved at gentage det hele linjen ud. Søg evt. bogstavet på fx Pinterest eller Google billeder.

  2. Find på en kreativ måde at bruge bogstavet på, så der opstår et lille kunstværk. Jeg har udfordret mig selv med at sige at selve bogstavet skal være i guld. Måske kan du lave et mønster med det, rundt om det, indeni det... bruge spejling, positiv/negativ effekt eller følge bogstavets naturlige linjer og føre dem videre....

  Download bogstav e

  Download bogstav l

  Download bogstav i

  Download bogstav m

  Download bogstav s

  Til sidst vender du lidt om på rækkefølgen og skriver smil på engelsk: SMILE :).
  Nu da du har øvet og lært bogstaverne, skal du prøve at sætte dem sammen til ordet smile. Husk at tegne hvert et bogstav - fremfor at skrive det.

  Du kan også downloade "just smile" her, og øve dig ved at tegne oveni - eller du kan skravere på bagsiden af printet og tegne oveni fra forsiden, så du overfører motivet til dit papir med et blyant-aftryk. Eller måske finder du på noget helt andet.

  bogstav udfordringletter challenge lkreativ øvelseletter challengekreativ øvelsekreativ udfordring

  Håber du blev udfordret og inspireret.