Workshops & Freebies

Har du lyst til at være med i fællesskabet og prøve en gratis LIVE workshop, så finder du her den næste, der er på programmet.

Du behøver ingen forkundskaber, og du kan for det meste lave dem med lige de materialer, du har liggende derhjemme. Til nogle af disse LIVE workshops kan man købe en tilhørende materialepakke.

Er du ny i den kreative verden, så husk at man ikke kan lave fejl - kun ved ikke at prøve. Bliver det ikke helt som forventet, så prøv igen. Jeg tror på, at du kan! Tillad dig selv at prøve.
Rigtig god fornøjelse.


SKRIV DIG OP TIL AT FÅ INFORMATION OM FREMTIDIGE GRATIS LIVE WORKSHOPS VIA VORES NYHEDSBREV

 JA TAK ! 

NÆSTE WORKSHOP BLIVER
snart annonceret
Den sidste workshop "BLUEBERRY",
den 22. september kan du finde her.
LIVE akvarle workshop blåbær

Workshoppen er gratis tilgængelig til LIVE og i de efterfølgende 3 dage.

Herefter kan du købe dig adgang til optagelsen.

KLIK HER FOR AT SE TIDLIGERE LIVE WORKSHOPS

 

 

 

Gratis afstresnings-krea-opgave: 
Stress af med streger: fyld blomsten med streger og mærk, hvor skøn en proces det er; afslappende, roligt, nærværende og mediterende.

  Download gratis skabelon til blomst

 

ART Challenge: En lille udfordring - tag med på en lille bogstavtur med 6 poster.

Vil du lære at blive bedre til at tegne og skrive smukke bogstaver? Det vil jeg også ;) Så måske kan vi gøre det sammen. Her snuser vi lidt til det. Men hvis du vil lære det helt rigtig, vil jeg anbefale dig, at finde en Handlettering-specialist på nettet og lære det fra bunden.

Introduktion

1. Download dagens bogstav og udfyld linjerne. Find selv flere variationer af bogstav design eller øv bare den typografi, du synes bedst om ved at gentage det hele linjen ud. Søg evt. bogstavet på fx Pinterest eller Google billeder.

2. Find på en kreativ måde at bruge bogstavet på, så der opstår et lille kunstværk. Jeg har udfordret mig selv med at sige at selve bogstavet skal være i guld. Måske kan du lave et mønster med det, rundt om det, indeni det... bruge spejling, positiv/negativ effekt eller følge bogstavets naturlige linjer og føre dem videre....

Download bogstav e

Download bogstav l

Download bogstav i

Download bogstav m

Download bogstav s

Til sidst vender du lidt om på rækkefølgen og skriver smil på engelsk: SMILE :).
Nu da du har øvet og lært bogstaverne, skal du prøve at sætte dem sammen til ordet smile. Husk at tegne hvert et bogstav - fremfor at skrive det.

Du kan også downloade "just smile" her, og øve dig ved at tegne oveni - eller du kan skravere på bagsiden af printet og tegne oveni fra forsiden, så du overfører motivet til dit papir med et blyant-aftryk. Eller måske finder du på noget helt andet.

bogstav udfordringletter challenge lkreativ øvelseletter challengekreativ øvelsekreativ udfordring

Håber du blev udfordret og inspireret.