HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet ARTivity.dk, de abonnementer der tilbydes, de produkter der leveres i henhold til abonnementer og øvrige produkter, der tilbydes på websitet. Ved køb af ydelser på ARTivity.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

OPLYSNINGER OM OS
ARTivtiy ApS
Alfred Christensensvej 9b
DK-2850 Nærum
E-mail: info@ARTivity.dk
Telefon: 28446871

CVR: 40568190

Vores webshop er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

PRODUKTET
ARTivity er en Artbox – en DIY boks med en billedkunstidé, tilhørende materialer og en opskrift. Vores artbox kan købes enkeltvis og/eller på sigt via en abonnementsløsning, hvor man hver måned får tilsendt en Artbox med forskellige projekter, materialer og opskrifter. Vi tilbyder yderligere tillægsprodukter og løbende workshops.

PRISER 
Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på ARTivity.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusiv moms. Vi forbeholder os ret til at ændre priser og forsendelsesomkostninger.

BETALING
ARTivtiy ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mobilepay Online og PayPal. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger kroner (DKK) til prissætning. ARTivity benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen sendes til den opgivede e-mail adresse. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

LEVERING OG FRAGTPRIS
Vi bestræber os på en hurtig levering, så alle ordre afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Skulle der opstå forsinkelser hos det valgte fragtfirma, kan ARTivity dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre ikke brofaste øer i visse tilfælde kan vare længere. Forventet samlet leveringstid er 3-4 hverdage.

Du kan vælge mellem tre forsendelsesmetoder:

  1. Levering til nærmeste pakkeshop med Bring: 49,-kr
  2. Levering til nærmeste pakkeshop med GLS: 49,- kr
  3. Levering til privatadresse med GLS: 69,- kr

RETURNERING
Du kan som kunde gøre brug af din fortrydelsesret og sende varen retur indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal returneres i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som kunde, der dækker fragten, hvis du ønsker at returnere produktet, og du er ansvarlig for produktet, indtil det er kommet retur til ARTivity. Så sørg for god indpakning og sikker fragt evt. med forsikring. Vi tilbagebetaler beløbet for produktet, når vi har modtaget det i ubrugt og ubeskadiget stand, hvilket vurderes af ARTivity. Returneringsadressen er: ARTivity ApS, Alfred Christensens Vej 9b, 2850 Nærum. Angiv venligst tydeligt navn og adresse samt en begrundelse for returneringen. Du bedes vedlægge en kopi af den originale kvittering som dokumentation for køb.

Gavekort: Du kan også ved køb af gavekort gøre brug af din fortrydelsesret indenfor 14 dage efter modtagelse. Skriv en mail til info@artivity.dk og vedlæg en kopi af den originale kvittering, som dokumentation for køb, så vi kan refundere beløbet. Vores gavekort har en gyldighed på 12 måneder.

WORKSHOPS
Workshops med tid og sted arrangeret af ARTivity:

Tilmelding: Du sikrer dig en plads ved at lægge workshoppen i indkøbskurven og gennemføre betalingen. Hvis en workshop er udsolgt, kan du skrive til os på info@artivity.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Vi afholder workshops med min. 10 deltagere, og forbeholder os retten til at annullere workshoppen, såfremt der er færre deltagere. I så fald informeres du rettidigt og min. 3 dage før workshoppen, og vi refunderer da straks dit indbetalte beløb.

Afmelding: Bliver du forhindret i at komme, kan du få workshoppen refunderet, såfremt vi har dit skriftlige afbud senest 14 dage før datoen for workshoppen. Herefter kan vi ikke mere refundere beløbet, men du kan vælge at sende en anden i dit sted og er i så fald bare forpligtet til at oplyse om navn, adresse, mailadresse og telefonnummer på vedkommende før workshoppens start.

Vi sender mail ud om workshoppen ca 1 uge før den afholdes. Vi anbefaler, at du yderligere tjekker din mailbox på dagen, hvis der skulle være ny, vigtig information.

ART PARTIES & Workshops, hvor du har samlet deltagere og lægger hus/lokaler til:

Du sikrer dig bookningen af en privat workshop eller workshop til et firma ved at kontakte os på info@artivity.dk, så vi kan få detaljer om deltagerantal, tema og pris på plads. Dvs. en workshop til fx  299,- per person og min. 10 deltagere kan godt afholdes med et færre antal deltagere, såfremt gruppen ønsker at dele omkostningerne og samlet betaler totalbeløbet på 2990,-kr uanset deltagerantal.

Afmelding: Workshoppen kan af dig aflyses og pengene refunderes, såfremt vi har dit skriftlige afbud senest 14 dage før datoen for workshoppen.

Ved afbud fra deltagere til et ART PARTY gælder samme betingelser med refundering af beløbet såfremt vi har modtaget afbuddet skriftligt senest 14 dage før datoen for det pågældene ART PARTY. Kommer antallet dermed ned under minimumsantallet, kan ARTivity vælge af aflyse arrangementet helt.

Vi sender mail ud om workshoppen ca 1 uge før den afholdes. Vi anbefaler, at du yderligere tjekker din mailbox på dagen, hvis der skulle være ny, vigtig information.

COVID19 FORHOLDSREGLER

ARTivity afvikler kurser, workshops og Art Parties næsten som normalt – og alle tilmeldte deltagere er velkomne, såfremt du ikke er syg eller har symptomer med formodet Coronavirus. Vi følger løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vil om nødvendigt udskyde (eller til nød aflyse) vores arrangementer, såfremt vi finder det nødvendigt, eller de gældende regler foreskriver det.

Til vores arrangementer sørger vi for håndsprit, plads nok og rimelig afstand til alle deltagere. Alle materialer, som I låner af ARTivity er vasket og/eller sprittet af før og efter et hvert arrangement, og værktøjer som fx pensler, blyanter mv. deles ud til hver person og går således ikke på tur mellem jer.

Er du blevet forhindret i at møde fysisk op pga. en corona-relateret situation, men føler dig i øvrigt frisk til at deltage, anbefaler vi at du deltager per skærm - fx med Messinger Videochat eller anden service. Det har vi gode erfaringer med. Kontakt os, så vi kan fortælle dig, hvilke materialer, du får brug for.

Både underviser og deltagere opfordres til ekstra hygiejne og påpasselighed:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring
  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

Skulle der ske ændringer før arrangementets start, informerer vi naturligvis asap om dette, så hold øje med din e-mail.

REKLAMATION
ARTivtiy ApS kontrollerer alle varer inden afsendelse og lægger en ære i at levere et godt og fejlfrit produkt.

Har du modtaget et produkt, som er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage fra modtagelsen. Er reklamationen berettiget, og er manglen ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd, behandles reklamationen med henblik på reparation, ombytning, hel eller delvis erstatning af prisen afhængig af den konkrete situation. Kontakt os og send produktet retur til ARTivity ApS, Alfred Christensens Vej 9b, 2850 Nærum.

RETTIGHEDER
ARTivity ApS ejer alle immaterielle rettigheder til ARTivity.dk og alle materialer lagt ud på ARTivity.dk samt dennes Facebook og Instragram konti. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på vores website, eller sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse eller dele mellem platformene.

ANSVAR
ARTivity ApS kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug af produktet og dets materialer og redskaber - heller ikke misforståelse af vejledningen eller udførelsen og resultatet af denne. Bemærk venligst, at vores artboxes ikke er til børn og kan indeholde små dele, sundhedsskadelige materialer ved indtagelse eller skarpe, farlige genstande, - og derfor skal opbevares uden for rækkevidde for børn under 3 år og være under opsyn af en voksen, hvis børn under 14 år af den myndige gives lov til at bruge indholdet.