Privatlivspolitik

KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Vores webshop er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via Shopifes datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikation. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger til anden side, og du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Når du køber hos ARTivity.dk, har vi brug for følgende oplysninger, som du selv oplyser os om i købsprocessen:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen til dig. Deltager du i en undersøgelse indsamles personoplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Disse personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet og for at kunne forbedre vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Quickpay. Alt er krypteret, og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Cookies
På ARTivity.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for besøgende. 

Vi bruger også cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vi bruger  Google  Analytics.  Denne  service  giver  os  statistikker  om brugen  af  vores  hjemmeside.  Dette  gør  det  muligt  for  os  løbende  at  forbedre  vores tilbud. Oplysningerne fra Google Analytics ("cookie") overføres til Google og gemmes der. 

Hvis  du  ikke ønsker  dette,  kan  du deaktivere  cookies  i  din  internetbrowsers indstillinger, dog med en forringet brugeroplevelse som resultat Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guide til dette her her.

Med  din  adgang  til  denne  hjemmeside  vil  din  IP-adresse  forkortet  med  det  sidste nummer  og  yderligere  detaljer  (dato,  klokkeslæt,  vist  side)  blive  gemt.  Dataene analyseres til statistiske formål.

Sociale Medier
Vi bruger Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube som kanaler for at komme i kontakt med vores kunder og andre forretningspartnere, samt at markedsføre og informere om vores forretning og vores tjenester. I forbindelse hermed er ARTivity den dataansvarlige for publikationer og informationer om de sociale medieplatforme, der indeholder Personlige Data og leveres af dig som bruger i form af f.eks. kommentarer, fotos og video. ARTivity accepterer på ingen måde noget offensivt materiale, der offentliggøres eller stilles til rådighed via vores kanaler på sociale medieplatforme. Vi beder vores brugere om at rapportere uegnet indhold til os, så vi kan sikre, at der ikke findes noget sådant indhold på vores sociale medieplatforme. ARTivity kan også fjerne indhold fra de sociale medieplatforme, såfremt vi anser det for nødvendigt.

Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på vores website, eller sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev gemmes de af dig indtastede data hos nyhedsbrevsfirmaet Omnisend.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@ARTivity.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig hos ARTivity:

Anne Hopmann
Alfred Christensensvej 9B
2850 Nærum
Telefon: 28446871
Email: info@ARTivity.dk

ÆNDRINGER af Vilkår & Privatlivspolitik
ARTivity.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår.