Creative hour

Velkommen til Krea-hygge!

Creative Hour er en mulighed for dig for at være kreativ for første gang eller for 100. gang - sammen med andre.

I ca. en time er vi kreative sammen om et fælles lille projekt med pen og pensel. Ingen forkundskaber nødvendigt. Du behøver ikke at kunne tegne eller male i forvejen.

Formålet er at have det sjovt, prøve noget nyt og nyde at lave det samme – sammen og samtidigt med andre – hver for sig.

Det er mit bidrag til at hjælpe andre i gang med kreativiteten, skabe noget positivt og kunne være med i et åbent og positivt fællesskab. Alle er velkomne.

Har du lyst til at være med i fællesskabet og prøve en gratis LIVE workshop, så finder du her den næste, der er på programmet.

Du behøver ingen forkundskaber, og du kan for det meste lave dem med lige de materialer, du har liggende derhjemme. Til nogle af disse LIVE workshops kan man købe en tilhørende materialepakke.

Er du ny i den kreative verden, så husk at man ikke kan lave fejl - kun ved ikke at prøve. Bliver det ikke helt som forventet, så prøv igen. Jeg tror på, at du kan! Tillad dig selv at prøve.

Rigtig god fornøjelse.


SKRIV DIG OP TIL AT FÅ INFORMATION OM FREMTIDIGE GRATIS LIVE WORKSHOPS VIA VORES NYHEDSBREV

 JA TAK ! 

Næste workshop er
"COLORED LEAVES"
den 27. FEBRUAR kl. 19-20

Sådan deltager du:
1. skriv dig op til nyhedsbrev for at modtage fremtidige tilmeldingslink til workshoppen helt automatisk (er der under en uge indtil workshoppen, når du skriver dig op, så skriv en direkte besked til mig, så du er sikker på at få det aktuelle link)
2. klik DELTAG i facebookbegivenheden, så du får opdateringer undervejs inden workshoppen. 

Brug dine egne materialer eller køb en materialepakke her


colored leaves

 


Workshoppen er gratis tilgængelig til LIVE.
De 3 dage efter LIVE kan du købe adgang til replay/optagelsen
for en symbolsk pris på 25kr - og herefter for 89kr.

 

KLIK HER FOR AT SE TIDLIGERE LIVE WORKSHOPS