Vores kreative mission

ARTivity artbox

ARTivity er små kunstprojekter i en box til dig, der elsker at lave noget kreativt, og er vokset fra vatkuglenisser og klippe-klistre-guirlander og gerne vil lave noget æstetisk, smukt, sejt eller sjovt for voksne og teenagere uden, at du behøver specielle forkundskaber.

Vi finder og udarbejder nøje udvalgte billedkunstprojekter, hvor du kommer sikkert og godt i mål. Få inspiration, følg vejledningen og tilsæt din egen note til dit kunstværk, og du ender med noget unikt og personligt - lige til at hænge op.

ARTivity er for dig med en passion for farver, former og skønhed. Det er glæde lige ud af boxen - og lige ind i hjertet.

ARTivity Artbox Anne Hopmann

Jeg har en passion for farver, maling og kunstværker. Det at skabe og lave noget kreativt er tilfredsstillende og en meditativ aktivitet, som gør mig glad. Det er en kilde til glæde men også til livskvalitet og balance. Det ønsker jeg, at flere mennesker får.

Som underviser i billedkunst for de ældre elever oplever jeg ofte usikkerheden hos eleverne om egen kunnen. "Jeg er jo ikke kreativ", "Jeg kan ikke" og "Jeg tør ikke" er barriererne for at komme i gang og prøve. Og den følelse forsvinder ikke automatisk med alderen. Derfor blev det en del af min mission at skabe succesoplevelser - at vise at du med de rette redskaber og hjælp godt kan! Så spring ud i det, prøv det og mærk succesen.

ARTivity er også for dig, der kan en masse og har lavet mange kunstprojekter - for hvem har ikke brug for ny inspiration eller en hyggestund, hvor alt for en gangs skyld er serveret for dig - udtænkt, anskaffet og klar til start.

Min teenagedatter er vokset op med mine mange kreative projekter og elsker selv at tegne og male. Men der har også været stunder med en evig søgen på nettet efter den rette idé, uvisheden om, hvordan man så laver det og til sidst besværet med at få materialerne anskaffet. Så derfor var hun straks med på idéen om at gøre det nemt og attraktivt for alle. Det var hende, der kom med navnet ARTivity - en blanding af ART og CREATIVITY og måske også ACTIVITY.

Sæt gang i din kreativitet i dag eller forkæl en du mener fortjener det. Find dit projekt her

Skriv dig op til vores nyhedder, hvis du vil blive opdateret.