Visionen om kreativitet for alle

ARTivity er små kunstprojekter i en box til dig, der elsker at lave noget
kreativt, og er vokset fra vatkuglenisser og klippe-klistre-guirlander og gerne vil lave noget æstetisk, smukt, sejt eller sjovt for voksne og unge uden, at du behøver specielle forkundskaber.

Vi finder og udarbejder nøje udvalgte billedkunstprojekter, hvor du kommer sikkert og godt i mål. Få inspiration, følg vejledningen og tilsæt din egen note til dit kunstværk, og du ender med noget unikt og personligt - lige til at hænge op.

ARTivity er for dig med en passion for farver, former og skønhed.

Det er glæde lige ud af boxen - og lige ind i hjertet.

Hvad det kan betyde for dig at komme i gang

Hej, jeg hedder Anne

Livet er fuldt af skønhed og dejlige øjeblikke, som du selv skaber. Uanset hvor fuld din hverdag er, og hvor lidt tid du har, skal du tage dig tid til at gøre de ting, der gør dig lykkelig. Tag dig tid til dig selv og din kreativitet. Tid til øjeblikke, hvor du stresser af, er fordybet i processen og glemmer tid og sted og bare nyder at være. Kreativitet
er for livsnydere. For dig.

Hvordan ville du føle det, når du har mere tid til dig selv og din kreativitet?

Hvad hvis du stoppede med at scrolle gennem sociale medier, sammenligne dig selv med andre eller tænke at du aldrig ville være i stand til at gøre det alligevel - og i stedet fandt din egen glæde ved at være kreativ? Hvad hvis du fik oplevelsen af at kunne, at være kreativ og mærkede roen og glæden inde i dig selv. Hvad hvis du regelmæssigt fandt den indre balance og harmoni? Hvilken forskel ville det gøre for dig? Tro mig, det ville ændre alt for dig.

Ved du ikke hvordan du kommer i gang? Det er mit speciale at nedbryde kunstidéer i små overkommelige opgaver og videregive dem til andre, så alle forstår dem og mærker succeser! Det er derfor jeg laver artboxes med en idé, materialer og opskrift - så alle kan finde ud af at være kreative.

Jeg er her for hjælpe dig med at komme i gang og inspirere dig til at dyrke din kreativitet og dermed finde mere af det, der gør dig glad. Du vil se, at jo flere små kreative stunder, du giver dig selv, desto mere vil du mærke ro, fordybelse og glæde.

Sæt gang i din kreativitet i dag eller forkæl en du mener fortjener det.

Find dit projekt her