ART events for virksomheder

Har I også et aktuelt behov for at samle medarbejdere om en social aktivitet? Har I sat de sociale arrangementer på standby i denne tid, hvor Corona hersker?

Med ARTivity er der god mulighed for at lave et socialt event - online - sammen hver for sig.

ARTivity laver art events, hvor medarbejderne guides igennem et lille kreativt projekt. Du behøver ingen forkundskaber - kun lyst til at lave noget kreativt og/eller prøve noget nyt.

Hvordan fungerer det?

  • Som medarbejder tilmelder du dig begivenheden internt i din virksomhed
  • Du modtager en lækker artbox med alle materialer
  • Du deltager i vores online begivenhed fx via Teams og laver sammen med dine kolleger og guidet af en kunstlærer et lille kreativt værk med lærred eller ramme
  • Du får et par timer i hyggelig og afslappet atmosfære - Det er måske ikke den sædvanlige form for teambuilding-aktivitet, men det er sjovt og interessant - også hvis du ikke har lavet noget kreativt med hænderne siden tredje klasse. Undersøgelser viser, at vi bliver glade ved at skabe med vores hænder. Når vi maler eller laver noget kreativt, og vi har gjort noget, vi er glade og stolte af, er det dopamin, der frigives. Det er et af hormonerne, der er en del af hjernens belønningssystem, og som gør os lykkelige. Når vi fordyber os, er i flow og glemmer alt andet, restituerer hjernen sig, og det er sundt.

 

Eksempler på tema events

 Mandala - den perfekte kunstart til afstresning og nydelse

Lær hvordan du designer og opbygger din egen Mandala. Det er den skønneste måde at komme helt i flow, stresse af og bare nyde tiden og øjeblikket. Timerne flyver uden at du bemærker det. Værkerne bliver rigtig smukke, og der er mange muligheder for variationer.

 

 

kreativt medarbejderarrangement

 Springtime - kunstneriske, abstrakte blomster

SPRINGTIME er navnet på den artbox, der giver dig forårsfornemmelser og livsglæde. Vi tegner abstrakte, kunstneriske blomster og arbejder med lag på lag teknik. Husk; du behøver ingen forkundskaber af nogen art – heller ikke tegnefærdigheder.

 

 

Der er mange muligheder for forskellige temaer. Har du ønsker til andre temaer, så kontakt os, så finder vi ud af det.

 

Medarbejderfordel
Virksomheder kan tilbyde, at deres medarbejdere kan købe ekstra artboxes fx. som gave til en anden og få trukket det fra lønnen.

En artbox indeholder altid en kunstidé, alle materialer, en opskrift og link til en video - på dansk og engelsk.

 

Testimonials

"Tusind tak for inspirerende workshops.
Du er meget pædagogisk og jeg føler mig guided godt på vej når du underviser. Du viser den kreative vej"

"Vi elskede hvert sekund. Virkelig inspirerende og så er du bare superdygtig, Anne.
Tusind tak for at lave disse workshops"

"ARTivity er et smart koncept som kun sælger kvalitetsprodukter, så hvis man køber en af deres bokse eller en event er man sikker på en positiv oplevelse. Også fordi Artivity drives af en dejlig kvinde, som er god til at inspirere til små hyggelige kreative stunder, hvor man lige lærer noget nyt, imens man får slappet af. Prøv det - men pas på du bliver afhængig”

 

 

Hvem er jeres kunstlærer?

Art events og sociale arrangementer for virksomhederMit navn er Anne, og jeg vil elske at give dig en vidunderlig kreativ oplevelse.
Uanset om du er begynder eller er vant til at være kreativ, er det værdifuldt, udviklende og inspirerende at være kreativ med andre.
Jeg har en passion for farver, maling og kunstværker. Det at skabe og lave noget kreativt er tilfredsstillende og en meditativ aktivitet, som gør mig glad. Det er en kilde til glæde men også til livskvalitet og balance. Det ønsker jeg, at flere mennesker får.
Som underviser i billedkunst for de ældre elever oplever jeg ofte usikkerheden hos eleverne om egen kunnen. "Jeg er jo ikke kreativ", "Jeg kan ikke" og "Jeg tør ikke" er barriererne for at komme i gang og prøve. Og den følelse forsvinder ikke automatisk med alderen. Derfor blev det en del af min mission at skabe succesoplevelser - at vise at du med de rette redskaber og hjælp godt kan! Så spring ud i det, prøv det og mærk succesen.


Kontakt mig og hør nærmere

28 44 68 71

Jeg laver ART events for både større og mindre grupper og afholder workshop på dansk, engelsk og tysk. Ring og få den information, du mangler. Jeg glæder mig til at høre fra dig.