Artparty for virksomheder

Giv dine medarbejdere nogle kreative timer med ro, fordybelse og glæde.
Styrk fællesskabet og arbejdsglæden, få et værktøj til afstresning og træn din hjerne i at tænke kreativt.

Med ARTivity er der god mulighed for at lave et socialt event - online eller i en fysisk workshop på jeres adresse.

Vi laver art events (på dansk, engelsk og tysk), hvor medarbejderne guides igennem et lille kreativt projekt. Du behøver ingen forkundskaber - kun lyst til at lave noget kreativt og/eller prøve noget nyt.

Medarbejderevents

Sådan fungerer det:

 • Som medarbejder tilmelder du dig begivenheden internt i din virksomhed
 • Du modtager en lækker artbox med alle materialer.
 • Du deltager i vores online begivenhed fx via Teams og laver sammen med dine kolleger og guidet af en kunstlærer et lille kreativt værk med lærred eller ramme.
 • Ingen forkundskaber nødvendigt.
Dit udbytte samt eksempler på temaer

Kontakt mig og hør nærmere

 • "Det har været en kæmpe succes! Det var virkelig godt, og jeg er
  meget imponeret over, hvordan man med de få teknikker faktisk var i stand
  til at tegne i frihånd. Jeg er normalt ikke særlig god til hurtig
  frihåndstegning"

 • Skal I holde arrangement, så vil jeg gerne smide en varm anbefaling efter ARTivity.

  Vi har prøvet både online og nu "live - begge dele spiller bare. Den største værdi, vi oplever, er den overraskelse deltagerne oplever, over at kunne skabe noget, selvom man ikke føler sig kreativ i dagligdagen. At skabe noget fra bunden, giver en inderlig tilfredsstillelse og en stolthed, som varmer helt ind i hjertet. Dette kombineret med, bare at skulle være til stede, er med til at give ro i maven og det daglige tankemylder, fordi din opmærksomhed er draget til opgaven.

  Birgitte Slotsgaard, Klub Velliv.

 • "Tak for ARTivity – som specielt det sidste år har været mit åndehul. Det giver mig en ro at arbejde med den inspiration jeg har fået fra dine mange fantastiske workshops og dine Artboxe. Med udgangspunkt i dine kreative ideer er jeg for alvor begyndt at tegne og male. Du er virkelig god til at formidle dine ideer og det sjove er så at blande dem og arbejde videre med dem. Jeg er blevet helt afhængig."

Hvem er jeres kreative formidler?

Mit navn er Anne, og jeg vil elske at give dig en vidunderlig kreativ oplevelse.

Uanset om du er begynder eller er vant til at være kreativ, er det værdifuldt, udviklende og inspirerende at være kreativ med andre.

Jeg har en passion for farver, maling og kunstværker. Det at skabe og lave noget kreativt er tilfredsstillende og en meditativ aktivitet, som gør mig glad. Det er en kilde til glæde men også til livskvalitet og balance. Det
ønsker jeg, at flere mennesker får, som pendant til livets udfordringer.

Som underviser oplever jeg ofte usikkerheden hos unge og voksne om egen kunnen. "Jeg er jo ikke kreativ", "Jeg kan ikke" og "Jeg tør ikke" er barriererne for at komme i gang og prøve. Derfor blev det en del af min mission at skabe succesoplevelser - at vise at du med de rette redskaber og hjælp godt kan! Så spring ud i det, prøv det og mærk succesen.