ART events for virksomheder

Giv dine medarbejdere nogle kreative timer med ro, fordybelse og glæde. Styrk fællesskabet og arbejdsglæden, få et værktøj til afstresning og træn din hjerne i at tænke kreativt.

Med ARTivity er der god mulighed for at lave et socialt event - online eller i en fysisk workshop på jeres adresse.

Vi laver art events, hvor medarbejderne guides igennem et lille kreativt projekt. Du behøver ingen forkundskaber - kun lyst til at lave noget kreativt og/eller prøve noget nyt.

 

Kontakt mig og hør nærmere

28 44 68 71


Jeres udbytte

Det sociale - gode kolleger. Du får en ramme til at kunne mødes i mere uformelle og afslappede øjeblikke udover de effektive forretnings-online møder. Et par timer i hyggelig og afslappet atmosfære. For hvor er samtalerne ved kaffemaskinen blevet af? Du ved, de der små vigtige øjeblikke, hvor du opbygger og plejer relationerne til dine kolleger?

Det er måske ikke den sædvanlige form for teambuilding-aktivitet, men det er sjovt og interessant - også hvis du ikke har lavet noget kreativt med hænderne siden tredje klasse.

Det mentale - glade medarbejdere. Undersøgelser viser, at vi bliver glade ved at skabe med vores hænder. Når vi maler eller laver noget kreativt, og vi har gjort noget, vi er glade for og stolte af, er det dopamin, der frigives. Det er et af hormonerne, der er en del af hjernens belønningssystem, og som gør os lykkelige.

Det fysiologiske - mindre stress. Når vi fordyber os, er i flow og glemmer alt andet, restituerer hjernen sig, og det er sundt. At være optaget af de kreative opgaver er en meget meditativ proces. Det kan være en god medicin for almindeligt stress eller arbejdspres, men også for depression og andre sygdomme. Mærk roen, livsglæden og balancen i dit indre, når du arbejder kreativt og er skabende.

Det kreative - nytænkende medarbejdere. Kreativitet er en eftertragtet egenskab, og de fleste vil gerne have kreative og innovative ansatte. Kreativitet er ikke en guddommelig gave, man er født med. Det er en arbejdstilgang, som alle kan bruge.

En kreativ proces er ikke, som mange måske forestiller sig, et stort sprudlende kaos, hvor ideerne bare kommer dumpende fordi man ”er en kreativ person”. Det er ofte en struktureret proces, hvor der brainstormes, undersøges, analyseres, afprøves, øves (og fejles) og hvor der bruges konkrete teknikker og værktøjer. Og den fremgangsmåde kan du bruge på mange andre områder, når du fx skriver tekster, udvikler produkter og løser udfordringer.

Det positive arbejdsmiljø - tilfredse og loyale medarbejdere. Ved at skabe gode oplevelser for medarbejderne og tilbyde aktiviteter, der kan være med til at forebygge og reducere stress, kan du øge trivslen på din arbejdsplads, bidrage til virksomhedens image og få goodwill med god medarbejderpleje.

 

firma event

Hvordan fungerer det?

  • Som medarbejder tilmelder du dig begivenheden internt i din virksomhed
  • Du modtager en lækker artbox med alle materialer
  • Du deltager i vores online begivenhed fx via Teams og laver sammen med dine kolleger og guidet af en kunstlærer et lille kreativt værk med lærred eller ramme

 

Eksempler på tema events

Mandala - den perfekte kunstart til afstresning og nydelse

Lær hvordan du designer og opbygger din egen Mandala. Det er den skønneste måde at komme helt i flow, stresse af og bare nyde tiden og øjeblikket. Timerne flyver uden at du bemærker det. Værkerne bliver rigtig smukke, og der er mange muligheder for variationer.

 

 

kreativt medarbejderarrangement

Springtime - kunstneriske, abstrakte blomster

SPRINGTIME er navnet på den artbox, der giver dig forårsfornemmelser og livsglæde. Vi tegner abstrakte, kunstneriske blomster og arbejder med lag på lag teknik. Husk; du behøver ingen forkundskaber af nogen art – heller ikke tegnefærdigheder.

 

 

Summer Field artbox

Summer field - abstrakt blomsterlandskab med akvarel

Vil du strø om dig med positivitet og glæde i sommeren på de varme kontorer, så kan du opmuntre dine kolleger og medarbejdere med et lille sommerevent - enten online eller fysisk. Hver deltager får en artbox og sammen laver vi et lille kunstværk skridt for skridt. Husk; du behøver ingen forkundskaber af nogen art – heller ikke tegnefærdigheder.

 

kreativ kaffepause for medarbejdereKreativ kaffepause for medarbejdere

COFFEE BREAK er den artbox, der stimulerer sanserne. Der  er kaffeduft og kreativitet i luften. Det er både sjovt og meget meditativt at lave disse to projekter, der følger med.

 

 

Kaffekys medarbejderevent

Kaffekys - Akvarel og kaffe i skøn duo.

Varme farver i KOI akvarel brush pens  kombineret med den skønne brune og duftende kaffe er en oplevelse, der stimulerer sanserne. Motivet er kaffebønnen i nye klæder, som blomster, læber eller kys.

Vi laver kunstneriske kort, som du kan bruge til alt fra gave- og bogmærker, invitationer og zinebøger – en genial måde for både nybegyndere og den erfarne skaber at udvikle og udtrykke sin egen kunst, digte, skrivning osv. på - eller kun med ambitionen at have det sjovt sammen med kollegerne.

 

Der er mange muligheder for forskellige temaer. Har du ønsker til andre temaer eller ønsker du at se vores idékatalog så kontakt os endelig.

 

Medarbejderfordel


Virksomheder kan tilbyde, at deres medarbejdere kan købe ekstra artboxes gennem virksomheden fx. som gave til sig selv eller en anden og få trukket det fra lønnen. Dette er specielt vellidt i december.

En artbox indeholder altid en kunstidé, alle materialer, en opskrift og link til en video - på dansk og engelsk.

 

Det mener, dem der har prøvet

  • Skal I holde arrangement, så vil jeg gerne smide en varm anbefaling efter ARTivity - vi har prøvet både online og nu "live - begge dele spiller bare. Den største værdi, vi oplever, er den overraskelse deltagerne oplever, over at kunne skabe noget, selvom man ikke føler sig kreativ i dagligdagen. At skabe noget fra bunden, giver en inderlig tilfredsstillelse og en stolthed, som varmer helt ind i hjertet. Dette kombineret med, bare at skulle være til stede, er med til at give ro i maven og det daglige tankemylder, fordi din opmærksomhed er draget til opgaven. Birgitte Slotsgaard, Klub Velliv.

  • "Jeg blev helt væk i linjerne, vi tegnede, og på et tidspunkt hørte jeg faktisk ikke mere, hvad du sagde, da jeg var så opslugt. Det var virkelig afslappende og skønt."

  • "Tak for ARTivity – som specielt det sidste år har været mit åndehul. Det giver mig en ro at arbejde med den inspiration jeg har fået fra dine mange fantastiske workshops og dine Artboxe. Med udgangspunkt i dine kreative ideer er jeg for alvor begyndt at tegne og male. Du er virkelig god til at formidle dine ideer og det sjove er så at blande dem og arbejde videre med dem. Jeg er blevet helt afhængig."

  • "Det har været en kæmpe succes! Det var virkelig godt, og jeg er meget imponeret over, hvordan man med de få teknikker faktisk var i stand til at tegne i frihånd. Jeg er normalt ikke særlig god til hurtig frihåndstegning"

  • "Tusind tak for inspirerende workshops. Du er meget pædagogisk og jeg føler mig guided godt på vej når du underviser. Du viser den kreative vej"

  • "Vi elskede hvert sekund. Virkelig inspirerende og så er du bare superdygtig, Anne. Tusind tak for at lave disse workshops"

  • "ARTivity er et smart koncept som kun sælger kvalitetsprodukter, så hvis man køber en af deres bokse eller en event er man sikker på en positiv oplevelse. Også fordi Artivity drives af en dejlig kvinde, som er god til at inspirere til små hyggelige kreative stunder, hvor man lige lærer noget nyt, imens man får slappet af. Prøv det - men pas på du bliver afhængig”

 

 

Hvem er jeres kreative formidler?

Art events og sociale arrangementer for virksomhederMit navn er Anne, og jeg vil elske at give dig en vidunderlig kreativ oplevelse.
Uanset om du er begynder eller er vant til at være kreativ, er det værdifuldt, udviklende og inspirerende at være kreativ med andre.

Jeg har en passion for farver, maling og kunstværker. Det at skabe og lave noget kreativt er tilfredsstillende og en meditativ aktivitet, som gør mig glad. Det er en kilde til glæde men også til livskvalitet og balance. Det ønsker jeg, at flere mennesker får, som pendant til livets udfordringer.

Som underviser oplever jeg ofte usikkerheden hos unge og voksne om egen kunnen. "Jeg er jo ikke kreativ", "Jeg kan ikke" og "Jeg tør ikke" er barriererne for at komme i gang og prøve. Derfor blev det en del af min mission at skabe succesoplevelser - at vise at du med de rette redskaber og hjælp godt kan! Så spring ud i det, prøv det og mærk succesen.Kontakt mig og hør nærmere

28 44 68 71

Jeg laver ART events for både større og mindre grupper og afholder workshop på dansk, engelsk og tysk. Ring og få den information, du mangler. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Specielt for virksomheder:
Information om kreative firmaevents

Få besked om nye kreative events, tilbud og produktinformation. Sparsom post max 10-12x/år.

TILMELD DIG NYHEDSBREV FOR VIRKSOMHEDER HER