Artparty

Bliv vært og giv dine gæster en kreativ oplevelse.

Du inviterer, jeg underviser.

Ingen forkundskaber nødvendigt - og du skal heller ikke kunne tegne.

Giv dine venner en kreativ succesoplevelse og vær
sammen om en sjov og hyggelig aktivitet. Et sjovt event til fødselsdage, polterabend, netværksmøder og andre mærkedage.

Du vælger det tema, du synes bedst om.

Garanti: jeg hjælper alle i mål og gør mit ypperste for god, hyggelig og kreativ stemning.

 • Fysisk Artparty

  Et ART PARTY er en privat sammenkomst. Du er vært og inviterer dine gæster. Jeg kommer og underviser og sørger for, at I får en hyggelig og kreativ oplevelse. Du sørger for kaffe, te og måske lidt kage - og jeg sørger for alle materialer, redskaber, voksdug og undervisning - og en rigtig god oplevelse. I skal være min. 10 personer.


  Varighed: 2-3 timer

  Pris: 450 kr./ per person

  Praktisk: Jeg kører hjem til dig, der bor i en radius af max. 1 times kørsel fra 2850 Nærum uden ekstra beregning. Bor du udenfor den radius, beregnes et kørselsgebyr. Kontakt mig for at høre nærmere.

 • Online Artparty

  Sammen hver for sig:
  Du samler dine venner eller familie - I sidder hver for sig der hjemme med hver sin skærm og deltager over Zoom i et fælles Art Party med hver sin artbox af samme tema. Alternativt mødes I alle hjemme hos dig, alle artboxes sendes til dig samlet, og til eventet sidder jeg med ved bordet over en skærm.


  Varigheden kan være alt fra 1-3 timer. I skal være min. 8 personer og får den fælles valgte artbox med materialer tilsendt til hver deltager. Der pålægges et fragtgebyr til pakkeshop for hver deltager eller samlet forsendelse.

  I online eventet bliver I guidet trin for trin - og I behøver ingen forkundskaber.

Vælg en artbox