Artparty

Bliv vært og giv dine gæster en kreativ oplevelse.

Du inviterer, jeg underviser.

Ingen forkundskaber nødvendigt.

Giv dine venner en kreativ succesoplevelse og vær sammen om en sjov og hyggelig aktivitet. Et sjovt event til fødselsdage, polterabend og andre mærkedage.

Idéen

DET FYSISKE ART PARTY:

Et ART PARTY er en privat sammenkomst i stil med tupperware-ideen. Du er vært og inviterer dine gæster. Jeg kommer og underviser og sørger for, at I får en hyggelig og kreativ oplevelse. Du sørger for kaffe, te og måske lidt kage - og jeg sørger for alle materialer, redskaber, voksdug og undervisning.

I skal være min. 8 personer og får hver en artbox* med passende materialer til det valgte tema.

Jeg har erfaringer i at lave ART PARTIES til fødselsdage, netværksgrupper, firmaer og andre events.

Alder: workshoppen egner sig til teenagere, unge og voksne

NB: ved bookning af et Artparty skal du kontakte os per telefon først for at aftale dato og tema.

Varighed: 2-3 timer

Pris: ring og få et tilbud.
*Tommelfingerpris er 450 kr./ per person (ved en artbox for max. 325,-)

Praktisk: Jeg kører hjem til dig, der bor i en radius af max. 1 times kørsel fra 2850 Nærum uden ekstra beregning. Bor du udenfor den radius, beregnes et kørselsgebyr. Kontakt mig for at høre nærmere. Digitalt alternativ: Skulle vi bo langt væk fra hinanden, arrangerer jeg gerne et digitalt ART PARTY over Zoom.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser under workshops med info om returret mv. https://artivity.dk/pages/handels-og-leveringsbetingelser


ONLINE ART PARTY
- sammen hver for sig:
Du samler dine venner eller familie - I sidder hver for sig der hjemme med hver sin skærm og deltager over Zoom i et fælles Art Party. Varigheden kan være alt fra 1-3 timer. I skal være min. 8 personer og får en artbox* med passende materialer tilsendt til hver deltager. Der pålægges et fragtgebyr på 49 kr. til pakkeshop for hver deltager.

Alternativt mødes I alle hjemme hos dig, alle artboxes sendes til dig samlet, og til eventet sidder jeg med ved bordet over en skærm.

I online eventet bliver I guidet trin for trin - og I behøver ingen forkundskaber. Kontakt os for at høre nærmere og for at booke.Mangler du tekst til en indbydelse? Download et forslag her.

Garanti: jeg hjælper alle i mål og gør mit ypperste for god, hyggelig og kreativ stemning.

 

Kreativt tema / eksempler på muligheder:

TEMA 1.: akvarel, abstrakt blomstermark

Vi arbejder med akvarel på begynderniveau, vi doodler og tegner. Vi kommer rundt om enkle teknikker og leger med masking marker, salt, våd-i-våd teknik mv. Med et fælles tema har vi samme referenceramme og materialer, men resultaterne bliver alle meget forskellige og individuelle. Du behøver ikke at kunne male, tegne eller andet - med vejledning, vil du være i stand til at lave disse abstrakte blomster.

Der er også rig mulighed for at gå egne vegne med din egen kreativitet, og du bliver helt sikkert også inspireret af tema, materialer, teknikker samt de andre deltagere.

 akvarel workshop

 

TEMA 2.: Malediktat - artistic flowers

Selvom vi alle følger samme diktat, bliver hvert billede anderledes og unikt. Denne workshop er god og sjov for alle - både begyndere og øvede. Den er nem og ukompliceret. 

Du får masser af tips og tricks undervejs samt en ramme til dit værk med hjem. Jeg sørger for to flotte farvegrupper at vælge imellem og stiller maling, pensler, fine liner mv. til rådighed.

kreativ workshop

 

Tema 3.: Mandala Art

I denne workshop laver vi Mandala tegninger. Du lærer selv at tegne og bygge dem op med dit helt eget design.

Det er den skønneste måde at komme helt i flow på, stresse af og bare nyde tiden og stemningen. Timerne flyver afsted, uden at du mærker det. Værkerne bliver virkelig smukke, og der er mange muligheder for varianter.

kreativ workshop

 

Tema 4.: Har du et andet ønske?

Har du et bestemt ønske, så tag fat i mig, så vi kan tale om mulighederne.