FAQ

Hvad får jeg, når jeg køber en ARTivity artbox?

I vores artbox er der inkluderet alle de materialer, du skal bruge for at lave det viste tema samt en skridt for skridt vejledning. Vi bestræber os på yderligere at have en video til hvert et tema/ hver en artbox, såfremt dette giver god mening. Der er link til videoen i vedledningen.

Vi regner dog med, at du selv kan supplere med fx. køkkenrulle, saks eller skål i de tilfælde, hvor det giver mening at bruge dette.

Udover over de fysiske materialer får du forhåbentlig en skøn oplevelse, fordybelse, inspiration og glæden ved at være kreativ.

Hvem kan lave det?

ARTivity artbox er målrettet voksne, unge og teenagere uden specielle forkundskaber indenfor kunst eller kreativitet. Følger du opskrifterne, kommer du godt i mål.

Det er til dig,

  • der gerne vil inspireres og få idéer til, hvad du kan lave - det gør vi ved løbende at komme med nye idéer og Artboxes
  • der normalt ikke tør eller ikke har prøvet mange kreative projekter før - det gør vi ved at lave gode skridt for skridt vejledninger, så alle kan være med
  • der i forvejen er kreativ og kan en masse, men også en gang i mellem gerne vil forkæles med både idé, opskrifter og materialer
  • der vil skrue lidt ned for skærmtiden og op for kreativiteten - det gør vi ved at give dit et kreativt overskueligt projekt og gøre det nemt for dig at gå i gang
  • der vil glæde andre ved at give den som gave - det gør vi ved at lave en lækker æske, hvor der er kælet for indholdet og for detaljen

Hvis alt er givet på forhånd, hvor er kreativiteten så henne?

Du er altid meget velkommen til at afvige fra opskriften, gå egne veje og/eller tilføje dit eget drys af kreativitet, så du opnår et endnu mere unikt slutprodukt, der er dit personlige udtryk. Vi mener, at alle har hver deres egen unikke streg, måde at blande farver på og udføre guiden, så det bliver personligt. Og så håber vi selvfølgelig, at du bliver inspireret af processen til at udvikle din kreativitet. Ofte får man lyst til at gå videre og lave mange variationer og afvigelser ud fra den oprindelige idé.

Hvor lang tid tager det at lave projekterne?

Projekterne tager som regel 1-4 timer alt efter indhold – og selvfølgelig dit arbejdstempo. Du kan gå fra og til, som du ønsker. Vi vælger projekter, der er overkommelige både i tid og plads – dvs. at du ikke behøver at indrette et helt atelier i stuen de næste mange måneder. Et godt underlag på bordet – og du er i gang.

Er der taget hensyn til miljøet?

Når vi køber pensler, lærreder, maling mv. lægger vi vægt på, at der er taget miljømæssige hensyn. Således er malingen god kvalitetsmaling fra mærket Amsterdam fra Royal Talents, der har en miljøbevidst profil og penslerne er tysk kvalitetshåndværk. Også selve æsken, er miljøgodkendt og har SGS og FSC-certifikater. At være certificeret med FSC (Forest Stewardship Council), betyder at det træ, der bruges til at producere produktet med, kommer fra bæredygtigt skovbrug som overholder miljømæssige, sociale og økonomiske standarder. FSC-mærket er en garanti for træ og papir, man kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Har du andre spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om vedr. vejledningen, når du sidder midt i processen eller har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne via mail eller telefon. Vi vil meget gerne hjælpe.