gaven til en kreativ person

Gaven til den kreative

Elsker du at være kreativ? Eller kender du en, der gør? Trænger du til en ny værtindegave-idé? Denne gave egner sig til en kreativ sjæl – eller en, der gerne vil blive det.

Vi kender det alle sammen – de to flasker rødvin, blomsterne eller chokoladen, som vi får eller selv forærer til værtinden. Nu kan du prøve noget andet – "creativity out of the box". I denne æske er der god kvalitetsmaling, pensler samt alle de andre ting, du skal bruge til at lave et lille kunstprojekt. ARTivity Artbox er en nøje udvalgt kunstidé, opskrift og alle materialer i en box – leveret lige til døren. ARTivity er til voksne, unge og teenagere, og du behøver ikke at have nogle forkundskaber for at gå i gang.

Kunstprojekter er ikke kun forbeholdt kunstere og børn. Du kan sagtens komme i gang med kreativiteten og lave noget smukt, selvom du hverken er kunstner eller barn. Det gælder bare om at finde det rigtige, som er æstetisk og kreativt til voksne på et marked, som måske lidt har overset de voksne og fokuserer på de yngre entusiaster med et tilbudshav af vatkuglenisser og klippe-klistre-opgaver. Hver ting til sin tid.

Når du giver denne gave, giver du samtidigt ro, fordybelse og livsglæde sammen med et boost til kreativiteten.

Hvem ville du give den til? Veninden? Konfirmanden? Fødselaren? Værtinden?

Find din artbox eller dit gavekort.

Tilbage til blog