vi har kreative idéer til dig

Hvad skal jeg lave?

Kender du det der med ikke at vide, hvad du skal lave af kreative ting, men gerne vil?

Du scroller igennem Pinterest på jagt efter det perfekte lille kunstprojekt, men enten ser det for svært ud, eller du kan ikke rigtigt bestemme dig. Og så går tiden, uden at du kommer i gang.

Måske er du i forvejen ret kreativ men har bare ikke ro og tid til at finde det rigtige at lave.

Eller måske tænker du ”nææ, i forhold til så mange andre er jeg vist ikke så kreativ, selvom jeg har et eller andet ønske inderst inde om at ville være det

Tilfælles for de to er, at når man først er i gang, så kommer kreativiteten helt af sig selv.

Forestil dig, at du får en konkret opgave med vejledning – leveret lige til døren. Så er du praktisk talt kommet i gang.

Måske følger du anvisningen til punkt og prikke og kommer på den måde i mål med maling og pensel – eller måske følger du anvisningen og laver pludselig små afstikkere undervejs, fordi du slet ikke kan lade være – begge dele er tilladte. Og begge dele er at arbejde med kreativitet. For hvert et penselstrøg er unikt og dit personlige. To der laver det samme billede og den samme øvelse, gør det på hver sin måde, og dermed bliver det forskelligt og unikt.

Du behøver ingen forkundskaber. Du behøver jo heller ingen kokketitel for at følge en opskrift og lave god mad.  Når man tager små skridt ad gangen, bliver opgaven overskuelig og afmystificeret. Og jo oftere du griber muligheden, desto bedre bliver du.

Få en kreativ opgave leveret til din dør – og få en succesoplevelse. Vi har defineret opgaven med et muligt slutresultat og leverer en Artbox med maling, pensel, lærred og opskrift – alt hvad du har brug for – så det ikke kan gå galt. Nemt, praktisk og sjovt.

Vælg dit projekt her.

Tilbage til blog