Kreativitet på kommando

Kreativitet på kommando

kreative idéer i gratis workshop

I mit arbejde kan jeg ikke altid vente på kreativiteten. Nogle gange samler min underbevidsthed små inspirationer, som senere kan blive hevet frem. Så processen kan være lang. Men ofte er der opgaver, som skal løses indenfor kort tid. Det betyder, at jeg skal være kreativ på kommando. Hvordan gør man lige det? Under tidspres?

Måske kan min måde inspirere dig. Jeg sætter 1 time af til at fokusere på én ting. Som en start. For det tager som regel langt længere tid. Men så er jeg da i gang. Sluk for Facebook, Instagram, telefon og mails og dediker denne første time til dit tema.

Jeg laver gerne et "mood board". Det vil sige at jeg samler inspiration. Finder billeder af ting, farver, former og udtryk, der inspirerer mig. Det kan også være en gåtur i naturen, hvor jeg fotograferer mønstre og strukturer tæt på. Så lægger jeg alle billederne op ved siden af hinanden og studerer dem og sætter ord på det, der tiltaler mig mest. Det kan være farverne, formerne, kompositionen, en skrifttype eller noget helt andet.

Skal det, der skabes bruges til et bestemt formål, gør mig tanker om, hvad jeg vil med projektet, hvad jeg vil udtrykke og hvilket resultat jeg ønsker at opnå og hvorfor.

Når jeg fx regelmæssigt tilbyder gratis kreative online workshops til mine kunder og følgere, bliver jeg nødt til at forberede mig og være kreativ på kommando. Kravene til en workshop kunne være: smukt resultat, nem tilgang, få materialer, organiske former, ingen forkundskaber nødvendigt.

gratis kreativ online workshop

Har du brug for at være kreativ på kommando, så er mit tip til dig i dag at slukke for forstyrrende elementer, dedikere en bestemt tid fx 1 time til det, søge og lægge inspirationskilder frem på bordet – og gerne tage en god kop te eller kaffe til processen. Så er du i gang.

Metoden kan du såmænd også bruge, hvis du ikke har et formål med din kreativitet, men bare ønsker at være kreativ.

 

Fremtidige gratis workshops kan du finde her.
Tidligere gratis workshops kan du købe dig adgang til her.
Tilbage til blog

Mal japanske lygter sammen med mig

Gratis sceneworkshop hver dag kl. 14.15 på scene 2

ARTivity tilbyder igen i år en gratis akvarelworkshop for begyndere, og alle der bare elsker at være kreative.

Der er ikke noget smukkere end efterårets varme, glødende farver og lys i naturen. Workshoppen er inspireret af netop farver og lys med motivet fra planten ”japansk lygte”.

Workshoppen gratis at se og lade sig inspirere af. Men passionen og glæden går gennem hænderne til hjertet.

Har du lyst til at deltage aktivt, kan du købe en materialepakke før workshoppen, og prøve at arbejde med akvarel-tuscher. Ingen forkundskaber nødvendigt.

Vi køber begrænset ind af materialer, så hvis du vil sikres en pakke, så kan du med fordel reservere en nu. Det er en hel favorabel messepris.

Planlæg din tid på messen, og sørg for at få materialer:

Køb materialepakke her

Har du allerede materialerne og vil alligevel gerne være med? Det må du
selvfølgelig gerne. Så tag bare dine egne materialer med i tasken! Men
husk selv det hele. Skabelonen vi bruger, kan du få for 25. kr her

Workshops på standen

eller derhjemme

Tag en pause på messen, luk af for de mange indtryk og fordyb dig i en maleworkshop på 40 min. Det er den skønneste oplevelse at få med hjem.

På standen bliver der 2 forskellige selvkørende video-workshops (dvs. du undervises via en skærm med optaget materiale). Få plads omkring bordet og vær med (og spar 119,- kr).

Du får materialerne udleveret og må tage dem med hjem sammen med dit værk.

"Ginkgo"-workshoppen og "Blue abstract flower " kommer du helt sikkert til at elske. Den ene
arbejder med guld og den anden med metal-glimmer-blå.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Ginkgo video-workshop

Workshops på standen

"Blue abstract flower " er også en fantastisk kunstidé. Den er for lettere øvede, men er du begynder kan du faktisk også være med.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Blue abstract flower video-workshop

Kommer du ikke på messen, men vil gerne have disse workshops?

Intet problem du kan købe de to workshops her:

Uden materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Inkl. materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Har du spørgsmål til Kreative Dage, til workshops eller noget i webshoppen, så kontakt mig nu.

Jeg er klar til at hjælpe dig.

Anne/ ARTivity