Kreativt fællesskab

Kreativt fællesskab

kreativt fællesskab

Skab selv de fælles oplevelser og giv fællesskabet næring.

Studier viser, at tætte relationer og det at indgå i et fællesskab har stor betydning for vores mentale sundhed.

Og det er skræmmende at se statistikker, der viser, at danskerne, og særligt de unge, er mere ensomme, stressede og depressive end nogensinde før. Måske skal vi genopdage værdien af fællesskaber?

Heldigvis findes der mange muligheder for at danne fællesskaber. Og ofte kan de skabes ud fra ens interesser.

For mange år siden kom jeg med i et kreativt fællesskab. Vi kalder os ”Kreatøserne” og nu er vi de næreste veninder. Vi mødes regelmæssigt og tager på museer eller finder på et lille fælles male-kreaprojekt. Det har givet og giver os stadigvæk mange gode oplevelser. For der er da ikke noget bedre end at kunne dele ens passion og interesse med andre.

Om du syr, strikker, maler eller noget helt andet, så kender du sikkert glæden ved at dele din interesse med andre.

Ikke meget kommer af sig selv. Vi bliver nødt til selv at skabe de ting eller det liv, vi ønsker. Så ønsker du at være med fx i et kreativt fællesskab, så kræver det indsats fra dig.

Opsøge, interagere, arrangere.

Et at mine brændende ønsker, da jeg startede ARTivity, var at møde andre kreative mennesker. Det er lykkedes på mange måder. I dag forsøger jeg at skabe eller bidrage til fællesskaber på følgende måde. Jeg håber, du bliver inspireret og får lyst til at prøve selv.

    1. Med regelmæssige gratis online workshops tilbyder jeg, at du kan være med, sammen med andre, i en hyggelig stund "Creative hour", hvor vi maler en lille kreativ idé. Det er for nybegyndere og andre der bare elsker at være kreative. Du kan også invitere en ven med og få oplevelsen sammen. Det er på distancen, men det er hyggeligt, og det er en start.

    2. Ved at organisere dit eget personlige event og invitere dine venner hjem til en fælles oplevelse, skaber du grobund for venskab og fællesskab. Som en slags tubberware-aften inviterer du dine gæster, og jeg kommer og afholder en kreativ workshop for jer. Du kan læse mere om Art Parties her. Der er masser af lejligheder til at afholde et Art Party. Fødselsdage, netværksgrupper, alternativ til polterabend, Krea-kom-sammen, kollegieaktivitet  osv. Det med at danne et fællesskab og skabe en oplevelse sammen med eller for andre er så værdifuldt og giver så meget glæde. Den oplevelse, du arrangerer, bliver gemt i vores erindring som et højdepunkt.

    3. Du kan også deltage i fysiske workshops, hvor du møder andre, der brænder for samme interesse.

    4. For kolleger i virksomheder er der mulighed for at lave online eller fysiske kreative workshops. Det giver sjove oplevelser, styrker fællesskabet og bidrager til stressreduktion. Den mulighed og udbyttet kan du læse mere om her.

    5. Start evt. ved at være med på de sociale medier. På Facebook og Instagram kan du kommentere og komme i dialog med mig og med andre indenfor den kreative verden. Og hvis vi så mødes fysisk på kreativ messe eller i en fysisk workshop, så kender vi allerede hinanden lidt.

ARTivity er et sted, hvor vi samles om det kreative. Vi prøver at skabe et univers, hvor du kan finde inspiration, opmuntring og fællesskab. Måske lykkedes drømmen en dag om at tilføje fysiske rammer til vores kreative verden.

Dette blogindslag skal være en glad opfordring til dig om at finde eller skabe et kreativt fællesskab.

Du er selvfølgelig meget velkommen i mit 😊

Den største glæde er den, der kan deles.

 

online workshops

Tilbage til blog

Mal japanske lygter sammen med mig

Gratis sceneworkshop hver dag kl. 14.15 på scene 2

ARTivity tilbyder igen i år en gratis akvarelworkshop for begyndere, og alle der bare elsker at være kreative.

Der er ikke noget smukkere end efterårets varme, glødende farver og lys i naturen. Workshoppen er inspireret af netop farver og lys med motivet fra planten ”japansk lygte”.

Workshoppen gratis at se og lade sig inspirere af. Men passionen og glæden går gennem hænderne til hjertet.

Har du lyst til at deltage aktivt, kan du købe en materialepakke før workshoppen, og prøve at arbejde med akvarel-tuscher. Ingen forkundskaber nødvendigt.

Vi køber begrænset ind af materialer, så hvis du vil sikres en pakke, så kan du med fordel reservere en nu. Det er en hel favorabel messepris.

Planlæg din tid på messen, og sørg for at få materialer:

Køb materialepakke her

Har du allerede materialerne og vil alligevel gerne være med? Det må du
selvfølgelig gerne. Så tag bare dine egne materialer med i tasken! Men
husk selv det hele. Skabelonen vi bruger, kan du få for 25. kr her

Workshops på standen

eller derhjemme

Tag en pause på messen, luk af for de mange indtryk og fordyb dig i en maleworkshop på 40 min. Det er den skønneste oplevelse at få med hjem.

På standen bliver der 2 forskellige selvkørende video-workshops (dvs. du undervises via en skærm med optaget materiale). Få plads omkring bordet og vær med (og spar 119,- kr).

Du får materialerne udleveret og må tage dem med hjem sammen med dit værk.

"Ginkgo"-workshoppen og "Blue abstract flower " kommer du helt sikkert til at elske. Den ene
arbejder med guld og den anden med metal-glimmer-blå.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Ginkgo video-workshop

Workshops på standen

"Blue abstract flower " er også en fantastisk kunstidé. Den er for lettere øvede, men er du begynder kan du faktisk også være med.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Blue abstract flower video-workshop

Kommer du ikke på messen, men vil gerne have disse workshops?

Intet problem du kan købe de to workshops her:

Uden materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Inkl. materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Har du spørgsmål til Kreative Dage, til workshops eller noget i webshoppen, så kontakt mig nu.

Jeg er klar til at hjælpe dig.

Anne/ ARTivity