Trivsel, afstresning og ro med kreativitet

Trivsel, afstresning og ro med kreativitet

Sådan får du ro med kreativitet og en vejrtrækningsøvelse.

Har du brug for et roligt hjerte og sind inden du går til eksamen, skal på job eller har en udfordrende aktivitet foran dig?

Mange unge mistrives, har præstationsangst, stress og depressioner. Desværre er tallet for unge med stress i folkeskolens udskoling, på ungdomsuddannelser og universiteter stigende og alarmerende.

Med fuld fart på livet, fritidsjobs, forventninger om at klare sig godt på alle fronter og et højt præstationspres, kan det hele blive lidt af en uoverkommelig opgave. Der er brug for at finde en balance, ro og afstresning.

Skal du til eksamen, eller er du i en periode af dit liv, hvor du kan mærke pres eller stress, så kan kreativitet være et supplerende værktøj, du måske kan få gavn af.

Her får du en lille afstresningsøvelse, som måske kan hjælpe dig med at få pulsen ned og finde roen. Den lille øvelse med papir og blyant er kendt indenfor akvarellens verden, og alle kan finde ud af at bruge den.

 Den tager højst 5 min og du skal bruge et stykke papir og en blyant.

 

 

Måske har du lyst til at prøve mere af denne slags?

I artboxen Flow får du alle de rigtige materialer, opskrift og video, så du kan komme nemt i gang og nyde en hel time, hvor du højst sandsynligt glemmer alt omkring dig. Det kræver ingen forudsætninger og det er en meget meditativ og afstressende lille kunstidé. Du bliver guidet fra start til slut, men du kan også gå dine egne veje.

 

 

Er du ikke kreativ? Jo, hvis du har lyst til at være det, så er du det. Alle kan være kreative. Du skal bare have en opskrift med skridt for skridt vejledning, så du kan komme i gang på den rigtige måde.

Prøv at høre, hvilken oplevelse Emma, der går på universitetet, havde da hun malede blomster med artboxen Wildflowers for første gang:

 

"Jeg var helt i zen, da jeg lavede det i dag"
"Virkelig et fantastisk produkt! Jeg har aldrig prøvet akvarel maling før, men jeg har altid gerne ville i gang med det. Jeg købte wildflowers boxen og må sige at det fortryder jeg på ingen måder. Der er tilknyttet nogle virkelig gode video-guides, som tog mig igennem alle teknikker før vi gik i gang med blomsterne. Det var overraskende nemt og man får et rigtig flot resultat, hvor man kan sætte sit egen præg, hvis man vil det. Derudover var det virkelig afstressende og hyggeligt at sidde og male til lidt musik og en god kop kaffe. Jeg er helt sikkert ikke færdig med akvarel maling og ARTivity! ❤️ "
Emma T.

 

 

Nyd en pause, gør noget godt for dig selv - bare en gang imellem.

 

En artbox eller bogen "Pust af Kreativitet" kan blive den forkælelse og fordybelse, du har brug for.

Tilbage til blog

Mal japanske lygter sammen med mig

Gratis sceneworkshop hver dag kl. 14.15 på scene 2

ARTivity tilbyder igen i år en gratis akvarelworkshop for begyndere, og alle der bare elsker at være kreative.

Der er ikke noget smukkere end efterårets varme, glødende farver og lys i naturen. Workshoppen er inspireret af netop farver og lys med motivet fra planten ”japansk lygte”.

Workshoppen gratis at se og lade sig inspirere af. Men passionen og glæden går gennem hænderne til hjertet.

Har du lyst til at deltage aktivt, kan du købe en materialepakke før workshoppen, og prøve at arbejde med akvarel-tuscher. Ingen forkundskaber nødvendigt.

Vi køber begrænset ind af materialer, så hvis du vil sikres en pakke, så kan du med fordel reservere en nu. Det er en hel favorabel messepris.

Planlæg din tid på messen, og sørg for at få materialer:

Køb materialepakke her

Har du allerede materialerne og vil alligevel gerne være med? Det må du
selvfølgelig gerne. Så tag bare dine egne materialer med i tasken! Men
husk selv det hele. Skabelonen vi bruger, kan du få for 25. kr her

Workshops på standen

eller derhjemme

Tag en pause på messen, luk af for de mange indtryk og fordyb dig i en maleworkshop på 40 min. Det er den skønneste oplevelse at få med hjem.

På standen bliver der 2 forskellige selvkørende video-workshops (dvs. du undervises via en skærm med optaget materiale). Få plads omkring bordet og vær med (og spar 119,- kr).

Du får materialerne udleveret og må tage dem med hjem sammen med dit værk.

"Ginkgo"-workshoppen og "Blue abstract flower " kommer du helt sikkert til at elske. Den ene
arbejder med guld og den anden med metal-glimmer-blå.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Ginkgo video-workshop

Workshops på standen

"Blue abstract flower " er også en fantastisk kunstidé. Den er for lettere øvede, men er du begynder kan du faktisk også være med.

Begrænset antal pladser. Vælg tidspunkt.

Blue abstract flower video-workshop

Kommer du ikke på messen, men vil gerne have disse workshops?

Intet problem du kan købe de to workshops her:

Uden materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Inkl. materialer:

Ginkgo

Blue Abstract Flower

Har du spørgsmål til Kreative Dage, til workshops eller noget i webshoppen, så kontakt mig nu.

Jeg er klar til at hjælpe dig.

Anne/ ARTivity