Trivsel, afstresning og ro med kreativitet

Trivsel, afstresning og ro med kreativitet

Sådan får du ro med kreativitet og en vejrtrækningsøvelse.

Har du brug for et roligt hjerte og sind inden du går til eksamen, skal på job eller har en udfordrende aktivitet foran dig?

Mange unge mistrives, har præstationsangst, stress og depressioner. Desværre er tallet for unge med stress i folkeskolens udskoling, på ungdomsuddannelser og universiteter stigende og alarmerende.

Med fuld fart på livet, fritidsjobs, forventninger om at klare sig godt på alle fronter og et højt præstationspres, kan det hele blive lidt af en uoverkommelig opgave. Der er brug for at finde en balance, ro og afstresning.

Skal du til eksamen, eller er du i en periode af dit liv, hvor du kan mærke pres eller stress, så kan kreativitet være et supplerende værktøj, du måske kan få gavn af.

Her får du en lille afstresningsøvelse, som måske kan hjælpe dig med at få pulsen ned og finde roen. Den lille øvelse med papir og blyant er kendt indenfor akvarellens verden, og alle kan finde ud af at bruge den.

 Den tager højst 5 min og du skal bruge et stykke papir og en blyant.

 

 

Måske har du lyst til at prøve mere af denne slags?

I artboxen Flow får du alle de rigtige materialer, opskrift og video, så du kan komme nemt i gang og nyde en hel time, hvor du højst sandsynligt glemmer alt omkring dig. Det kræver ingen forudsætninger og det er en meget meditativ og afstressende lille kunstidé. Du bliver guidet fra start til slut, men du kan også gå dine egne veje.

 

 

Er du ikke kreativ? Jo, hvis du har lyst til at være det, så er du det. Alle kan være kreative. Du skal bare have en opskrift med skridt for skridt vejledning, så du kan komme i gang på den rigtige måde.

Prøv at høre, hvilken oplevelse Emma, der går på universitetet, havde da hun malede blomster med artboxen Wildflowers for første gang:

 

"Jeg var helt i zen, da jeg lavede det i dag"
"Virkelig et fantastisk produkt! Jeg har aldrig prøvet akvarel maling før, men jeg har altid gerne ville i gang med det. Jeg købte wildflowers boxen og må sige at det fortryder jeg på ingen måder. Der er tilknyttet nogle virkelig gode video-guides, som tog mig igennem alle teknikker før vi gik i gang med blomsterne. Det var overraskende nemt og man får et rigtig flot resultat, hvor man kan sætte sit egen præg, hvis man vil det. Derudover var det virkelig afstressende og hyggeligt at sidde og male til lidt musik og en god kop kaffe. Jeg er helt sikkert ikke færdig med akvarel maling og ARTivity! ❤️ "
Emma T.

 

 

Nyd en pause, gør noget godt for dig selv - bare en gang imellem.

 

En artbox eller bogen "Pust af Kreativitet" kan blive den forkælelse og fordybelse, du har brug for.

Tilbage til blog