Virker din Masking Marker, Magic Marker eller Fluid Liquid pen ikke?

Virker din Masking Marker, Magic Marker eller Fluid Liquid pen ikke?

Fluid pen virker ikke

 

Vedligeholdelse og tip til din Masking Marker, Magic Marker eller Fluid Liquid pen.

Kært barn har mange navne, og der er flere udbydere på markedet, men de er alle en pen eller marker, som du kan lave fantastiske effekter med sammen med akvarelmaling.

Måske har du købt vores artbox, som vi kalder ”Akvarel med magisk marker” og kender allerede denne teknik med at arbejde med en maske sammen med akvarelmaling. Hvis ikke, kan det varmt anbefales, for det er både sjovt, og du kan lave så mange effekter og flotte billeder.

Kendetegnet for denne marker er, at det er en blå væske, som du tegner med - så du kan se, hvor du har tegnet. Herefter maler du med akvarel hen over hele billedet, lader det tørre og gnubber den blå væske af igen. Der, hvor du har tegnet med din Masking Marker bliver der så hvidt, fordi akvarelmalingen ikke kunne trænge igennem "masken" af den blå streg.

Se de skønne muligheder med artboxen her.

 

Se filmen og få tippet til hvordan du kan få din Masking Marker til at virke igen, hvis den ikke fungerer, som den skal.

Du får længst glæde af din Masking Marker, hvis du ved hvordan, du bedst vedligeholder den. Derfor har vi lavet en lille kort film, så du kan se og høre hvordan.

 

 

PS. Opbevar din Masking Marker liggende/vandret. Alle penne, der skal rystes før brug, skal opbevares vandret. Hvis du opbevarer den stående med hætten nedad, kan de fine fibre samle sig på indersiden af spidsen og tilstoppe pennen over tid.

 

Køb artboxen ”Akvarel med magisk marker” og kom nemt i gang med at lege med denne teknik. Du får alle materialer, skabeloner, opskrift og videovejledning med i den eksklusive artbox.

Du kan også nøjes med at købe pennen her

eller nye skabeloner/ideer til samme teknik her.

 

Tilbage til blog