COVID-19 FORHOLDSREGLER

ARTivity afvikler næsten alle kurser, workshops og Art Parties online. Til fysiske workshops er alle tilmeldte deltagere velkomne, såfremt du ikke er syg eller har symptomer med formodet COVID-19. Vi følger løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vil om nødvendigt udskyde eller aflyse vores arrangementer.

Til vores fysiske arrangementer sørger vi for håndsprit, plads nok og rimelig afstand til alle deltagere. Alle materialer, som I låner af ARTivity, er vasket og/eller sprittet af før og efter ethvert arrangement. Værktøjer som fx pensler og blyanter deles ud til hver person og går således ikke på tur mellem jer.

Er du blevet forhindret i at møde fysisk op pga. en COVID-19-relateret situation, men føler dig i øvrigt frisk til at deltage, anbefaler vi, at du deltager per skærm - fx med Messenger Videochat eller anden service. Det har vi gode erfaringer med. Kontakt os, så vi kan fortælle dig, hvilke materialer du får brug for.

Både underviser og deltagere opfordres til ekstra hygiejne og påpasselighed:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.
  3. Undgå håndtryk og kram – begræns den fysiske kontakt.
  4. Vær opmærksom på rengøring.
  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker.

Skulle der ske ændringer før arrangementets start, informerer vi naturligvis hurtigst muligt om dette, så hold øje med din e-mail.