Firmagaver med kreativitet og design

Er du på udkig efter en unik firmagave til dine ansatte eller samarbejdspartnere kan du være landet rigtigt her, hvis du værdsætter:

  • design, æstetik og kreativitet
  • høj kvalitet både i materialer og indhold
  • merværdi udover det materielle

Måske har du spurgt dig selv, hvilken værdi de gaver, du giver dine ansatte, har? Al respekt for en god flaske rødvin og en smuk brugsgenstand - men der er også andre muligheder.

Måske vil du gerne fremme det kreative, måske vil du gerne give dine medarbejdere en merværdi i form af nærvær og anti-stress - eller aha-oplevelsen og glæden ved at kunne skabe, være kreativ eller fordybe sig og komme i balance.

Vi tilbyder forskellige DIY artboxe med forskellige kunstidéer og teknikker. Men fælles for dem alle, er at de indeholder de rigtige materialer, skridt for skridt opskrift og video til, hvordan man selv kan lave de smukkeste små kunstværker - alt pakket og klart i en eksklusiv gaveæske. Projekterne er overkommelige og kræver ingen forkundskaber. Det er glæde lige ud af boxen og lige ind i hjertet.

Firmagave kreativitet design

Et eksempel på en artbox, som virkelig giver følelsen af ro, balance og afstressning er vores "Mandala - basics", som lærer dig, hvordan man selv designer de smukke Mandala mønstre. En meget meditativ kunstart med rig mulighed for at lave sit helt eget og udvikle sin kreativitet - og med stor garanti for succes.

Kontakt Anne Hopmann og få en snak om mulighederne.

 

 

Firmagaver