Fra skærm til skaberlyst

sluk skærmen tænd kreativiteten

Tag en pause fra skærmen og nyd nuet

- alene

Mangler du nogle gange en idé til, hvad du kan lave, når du har brug for en pause fra alt andet?

Vi kan alle have brug for at trykke på pauseknappen. Måske har du en hektisk hverdag, måske har du eksamener, måske bare brug for at trække dig lidt tilbage.

Mange bliver restløse og ved ikke, hvad de skal finde på, hvis det ikke er med telefonen i hånden. Og er man ude af træning med at finde på, keder man sig, når man ikke er på de sociale medier, surfer på nettet, tjekker emails eller arbejder.

Her er en pragtfuld mulighed for at slukke for skærmen og fordybe sig.

"Jeg elsker at være kreativ, fordi jeg kan slappe af og bare tænke på intet!" Karen, 9.kl.

Vil du opnå fordybelse, indre glæde og tilfredshed? Når man er kreativ med hænderne, så indfinder roen og lykken sig. I processen med at skabe, sættes tankerne på standby, og man opsluges af nuet. Man glemmer tiden omkring sig og er i flow og balance.

Ved du ikke lige hvordan, og hvad du skal lave, så kan vi hjælpe dig på vej med en artbox. Det behøver du ingen forkundskaber til. Men selv en erfaren kreativ sjæl, kan have glæde af at få alt serveret: idé, materialer, opskrift og video - sendt til døren. Når du først er i gang, vil du opdage, hvordan du nemt kan videreudvikle og træne din kreativitet.

I en tid med højteknonologi og meget skærmtid, er det en vigtig modpol at kunne slukke for skærmen og lave noget med hænderne.

 

- eller sammen

Det at skabe en oplevelse sammen med andre har en stor værdi. Det er noget vi husker og tager med os i livet.

Måske er du den, der skaber en god oplevelse for din teenager. Eller du er den teenager eller unge menneske, der skaber det for dine venner. En oplevelse de husker dig for og mindes tilbage til med en god følelse og smil på læben. Nogle gange kommer disse oplevelser ikke af sig selv. De skal skabes, og du er skaberen ;).

En artbox-idé er overskuelig, nem og sjov. Du slipper for besværet med at finde de rigtige materialer og får det hele leveret klar til din kreative time. Derfor kan det være en god idé at lave en artbox sammen med din teenager eller din ven eller veninde.

Giv erfaringen videre:

"jeg vil så gerne have, at du oplever, hvor fantastisk en følelse det er at kunne skabe noget med hænderne" - sagt af en ung mand til kæresten.

 


Sæt gang i kreativiteten
- vælg din artbox