Alle kan være kreative

alle kan være kreative

Fascineres du af kreativitet, former og farver? Er du måske allerede er meget kreativ - eller har du altid ønsket dig at blive det.

Måske føler du, at du ikke har tid til at få købt materialerne, at få fundet den rigtige idé ... måske tror du ikke, at det kan blive flot nok,... at du ikke kan... Det har jeg en løsning på, og jeg håber, at jeg kan inspirere dig.

Det kræver ingen forkundskaber at lave vores artboxes. I alle artboxes er der skridt-for-skridt opskrift samt video. Du kan bruge vores vedlagte motiver/skabeloner eller du kan supplere med helt egne designede motiver. På den måde er du sikker på at komme godt i mål og føle succes med dit projekt uanset niveau.

kreaprojekt

Nemt og bekvemt

Vi har med omhu fundet og udviklet en lækker idé til dit kunstprojekt. Materialerne i boxen er nøje udvalgt og købt ind fra store anerkendte, miljø- og kvalitetsbevidste producenter, så du er sikker på at få det rigtige. Med opskrift og video kan du komme nemt og hurtigt i gang - og så har du sparet både tid og turen til byen efter materialer.

Nemt og bekvemt - som gave til dig selv eller til andre.

 

 

Sæt gang i kreativiteten
- vælg din artbox

 

Føler du, at du ikke er den kreative type? Så læs også vores blogindlæg "Jeg kan ikke tegne en lige streg"